SPELSHOWS

In een 30-90 minuten durend, interactief samenzijn, spelen wij met u een voor u speciaal op maat geschreven flitsende spelshow.

De show wordt geschreven naar uw wensen en kan onder andere elementen bevatten uit spelprogramma’s als Vijf tegen Vijf, Ik hou van Holland, A minute to win it, Tien voor Taal of een pubquiz. Puur algemeen en onderhoudend, met inhoud over uw bedrijf, als beurstraining of als 1 van de workshops tijdens uw teambuilding.

Geheel naar uw ideeën, boodschap, visie en bedrijfsthematiek worden de categorieën van de show in de voorbereiding samen gekozen. Denk aan vragen over het bedrijf (historie, toekomst, kernwaarden, het personeel, weetjes en feitjes), muziekfragmenten, beeldvragen, snelheid, schatting, actualiteit, cijfers, opsommingen etc.

 

ENERGIEK GEHEEL

Er zijn altijd voldoende algemene vragen en categorieën om het tot een energiek geheel te maken.

Ook de setting van de spelshow kunt u mede bepalen. In teams aan tafels, met een aantal deelnemers achter desks voor publiek, met scherpte en snelheid per vraag met een puntensysteem van de presentator, of met formulieren die worden ingevuld en nagekeken.

In de showsetting hangt bij voorkeur een scherm waardoor het publiek of alle deelnemers actief kunnen meespelen. In het voor u geschreven script worden de vragen in een PowerPoint presentatie aan het publiek getoond, waardoor uw bedrijfslogo en huisstijl duidelijk onderdeel uitmaken van het geheel.

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met
Presentator op maat

Wilt u een presentator inhuren of heeft u een vraag?